Для всіх наших шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без цікавих новин із автосвіту, є дуже пізнавальна історія з-під Вінниці. Тут юні автолюбителі ґрунтовно переробили всім відомий "Запорожець".

Якщо добре попрацювати з дизайном машини, результат може вражати. Автоаматор із вінницької області Максим разом зі своїм товаришем за 8 тисяч гривень купили "Запорожець" ЗАЗ-968.

Оскільки вони обоє навчаються на автомеханіків, вони вирішили протюнінгувати свою покупку. Дах із автомобіля зрізали, сидіння оновили, а також встановили нову акустичну систему, пише портал Hyser.

"Запорожець"-кабріолет, скріншот: YouTube
"Запорожець"-кабріолет, скріншот: YouTube

Як розповів Максим, після того, як роботу над автомобілем було закінчено, він справив враження на всіх його односельців, вони просять покатати на незвичайному "Запорожці" або зробити фотографію на його тлі.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Запорожець"-кабріолет, скріншот: YouTube
"Запорожець"-кабріолет, скріншот: YouTube

При цьому варто зазначити, що машина, як і раніше, потребує великої кількості доробок, до того ж з'ясувалося, що подібне масштабне переобладнання автомобіля є незаконним.

"Запорожець"-кабріолет, скріншот: YouTube
"Запорожець"-кабріолет, скріншот: YouTube

У сервісному центрі пояснили, що спочатку власники машини мають отримати дозвіл і лише потім зрізати дах. Таким чином, кабріолет на основі "Запорожця" слід ставити на реєстрацію заново.

В українському законодавстві сказано, що всі зміни щодо зміни адреси та типу транспортного засобу необхідно вносити протягом 10-денного терміну. Хлопців, однак, це не надто непокоїть, бо вони не виїжджають за межі села. Зараз вони копять на нові деталі і мріють отримати права водія, оскільки у них цього документа поки що немає.

Нагадаємо, міг стати бестселером: як виглядав конкурент "ГАЗелі" від ЗАЗу, який так і не виїхав на дороги.

Раніше повідомлялося, такі авто були поза законом: як виглядає перший кабріолет із "Запорожця".

Також, жодних пабів, все своє – під рукою: легендарний "Запорожець" оснастили пивоварнею, шукай водія.