Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без цікавостей зі світу авто, є чудова історія про те, що триколісний транспорт – також транспорт. Дуже рідкісний та незвичайний автомобіль із трьома колесами було виставлено на аукціон.

Так, цю маленьку машинку можна купити за доступну ціну. Про це дуже симпатичному авто пишуть на порталі Hyser.

HMV Freeway, скріншот: YouTube
HMV Freeway, скріншот: YouTube

Є такий триколісний автомобіль як HMV Freeway. Він призначений для недалеких поїздок, наприклад з'їздити на город. Ця машина розрахована лише на одну особу, а її вага становить лише 318 кілограм.

Цей мініатюрний автомобіль з трьома колесами був випущений у 1981 році, і його тепер можна побачити на одному з аукціонів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

HMV Freeway вироблялися в американській компанії High Mileage Vehicles. Відомо, що з 1979 по 1982 рік було випущено лише 700 таких екземплярів.

HMV Freeway, скріншот: YouTube
HMV Freeway, скріншот: YouTube

Даних автомобіль може похвалитися передніми 12-дюймовими колесами зі сталі та одним заднім провідним колесом. Він розрахований лише на одного пасажира, натомість є місце для багажу. Що стосується двигуна, то в HMV Freeway стоїть одноциліндровий мотор Tecumseh об'ємом 453 куб.

Важливо зазначити, що екземпляр, який виставили на аукціон, вже проїхав 9600 кілометрів. Незважаючи навіть на свій вік, дана машинка має відмінний стан. Максимальна ставка за лот на аукціоні становить 5500 доларів.

Нагадаємо, не надумайте купити ці проблемні авто: на що потрібно звернути увагу любителям б/у.

Раніше повідомлялося, їх любили агенти ФБР: у Києві помітили покинуту Buick Riviera, родом із 90-х.

Також, екстремали точно оцінять: гаражні умільці змайстрували МЕГА-ЗАЗ для оффроуду.