Попри те, що офіційно від автозаводу жодних новин не поступало, любителі автодизайнери розмірковують над тим, яким може бути перший після перемоги автомобіль.

В мережі показали кросовер, яким може бути автомобіль, випущений на відновленому ЗАЗі. Це кросовер на базі Tang Song, який випускає компанія BYD. Порте про яку саме перемогу йдеться — невідомо.

Неіснуюча автівка. Фото:  Youtube
Неіснуюча автівка. Фото: Youtube

Треба сказати, що інформацію про відновлення автозаводу та майбутній випуск нової моделі ЗАЗ активно розкручують російські сайти. І попри назву, інші надписи на авто робили явно не українці, адже всі вони російською мовою. До прикладу, позаду слово "Запорожец", та інші дрібні деталі, які говорять про російські завивання з приводу повернення українського заводу.

Особливою винахідливістю дизайнери, як можна побачити також не страждали, що знову ж таки говорить проросійський слід — вкрасти та сказати, що то їхнє. Н зовні, ні в середині показаного автомобіля різниці між "Перемогою" та кросовером Tang Song немає.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Неіснуюча автівка. Фото:  Youtube
Неіснуюча автівка. Фото: Youtube

У корпорації УкрАВТО, до якої належить Запорізький автомобілебудівний завод, прессекретар Дмитро Скляренко так прокоментував появу інформації про "новий автомобіль":

Незалежні дизайнери-експерти вже не вперше у такий спосіб створюють фейкові новини. Якщо на ЗАЗ будуть вироблятися нові моделі авто, про це компанія буде повідомлено офіційно.

Про це говорять і заголовки публікацій, дивись на фото нижче

Неіснуюча автівка. Фото:  Youtube
Неіснуюча автівка. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що від яких авто неможливо позбутися: які виникають труднощі у продажі кросоверів.

Як повідомляв "Знай.ua" фахівці назвали основні помилки, яких припускаються водії, та швидко "вбивають" авто.

Також "Знай.ua" інформував, популярний вид авто може зникнути з ринку, українцям таке теж загрожує: названа причина.