В Україні прискорилися темпи здешевлення палива — дизель та скраплений газ у лідерах. Про це свідчать дані моніторингу українських АЗС, які опубліковані на порталі Мінфін.

Тенденція зниження цін зберігається на українському ринку палива вже третій місяць. Цінники на бензин, дизель та автогаз зменшуються не так стрімко, як злетіли вгору. Проте краще так, аніж ніяк.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Станом на 16 березня в Україні дещо прискорилися темпи здешевлення деяких видів палива. У лідерах дизельне пальне та скраплений газ, які втратили в ціні в середньому 0,36 та 0,16 гривні за літр відповідно. Середній цінник на дизель досяг позначки 48,25 гривні за літр, а автогаз – 22,46 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також знизилися ціни та бензин, але не так значно. Пальне марки А-95 преміум у середньому пропонується по 49,18 гривні за літр, що на 3 копійки дешевше, ніж попереднього торгового дня. Бензин А-95 також подешевшав на 3 копійки – до 47,33 гривні за літр. Бензин марки А-92 пропонується по 46,42 гривні за літр, що також на 3 копійки дешевше, ніж на день раніше.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні перерахували ціни на пальне: скільки коштуватиме заправитися бензином, дизелем і автогазом.

Також наш портал інформував, водії схрестили пальці: цінники на автогаз впали нижче за психологічну позначку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 7 років без прав та 40 тисяч штрафу: "хитрих" водіїв попередили, що в Україні заборонено так робити.