На українському ринку палива зберігається тенденція до здешевлення, зокрема, активно повзуть вниз цінники на скраплений газ. Даний вид палива вже можна знайти дешевше за 20 гривень за літр. Про це свідчать дані цінового моніторингу ринку Консалтингової групи "А-95", пише enkorr.

За тиждень із 10 по 17 березня середня ціна на скраплений газ у мережах автозаправних станцій знизилася ще на 65 копійок — до 22,31 гривні за один літр.

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

Зокрема, мережі АЗС ОККО та WOG опустили ціни на автомобільний газ на 0,67 та 0,73 гривні. Цінники досягли позначки 23,08 та 22,96 гривні за літр відповідно. "Укрнафта" пропонує це паливо по 21,95 гривні за літр, що на 30 копійок дешевше, ніж тижнем раніше.

На станціях "Авіас" автогаз за тиждень подешевшав на 53 копійки - до 21,51 гривні за літр. Мережі KLO та Amic опустили цінники на 70 та 30 копійок — до 20,99 та 21,22 гривні за літр відповідно.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube
Ціни на автогаз. Фото: скрін youtube

Найвигідніший цінник на скраплений газ утримується на станціях "Авантаж 7". За тиждень цей вид палива втратив у ціні ще 50 копійок і вже продається по 19,95 гривні за літр.

Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr
Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дизель та автогаз у лідерах: в Україні прискорилися темпи здешевлення палива, які ціни на АЗС.

Також наш портал інформував, штраф вліплять недитячий: українським водіям нагадали, за які порушення нарахують величезні суми.

Крім того, ми писали, що загроза дефіциту минула, але частина фальсифікату залишилася: експерти проаналізували ринок пального в Україні.