На українському ринку палива збереглася тенденція до здешевлення. Так, станом на 22 березня АЗС знизили ціни на автогаз, дизель та деякі марки бензину. Втім, не обійшлося без незначного зростання цін. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Ситуація із цінами на пальне в Україні залишається стабільною. Здебільшого зберігається тенденція до здешевлення, хоч і бувають незначні стрибки цін.

АЗС, фото: Знай.ua
АЗС, фото: Знай.ua

Так, станом на 22 березня бензин А-95 преміум коштує в середньому 49,15 гривні за літр, як і попереднього торгового дня. Водночас бензин А-95 подешевшав у середньому на 3 копійки – до 47,26 гривні за літр.

Не обійшлося і без незначного стрибка цін. Бензин А-92 у середньому продається по 46,40 гривні літр, що на 3 копійки дорожче, ніж у попередній торговий день.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Дизельне пальне подешевшало в середньому лише на 1 копійку — до 48,07 гривні за кілограм.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Зріджений газ продовжив дешевшати і пропонується в середньому по 22,14 гривні за літр, що на 5 копійок дешевше, ніж попереднього торгового дня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дизель та автогаз у лідерах: в Україні прискорилися темпи здешевлення палива, які ціни на АЗС.

Також наш портал інформував, штраф вліплять недитячий: українським водіям нагадали, за які порушення нарахують величезні суми.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можна знайти і дешевше за 20 гривень за літр: в Україні продовжують падати ціни на автогаз.