На українських заправних станціях продовжується зниження цін на пальне. Як змінилися цінники і що найбільше подешевшало, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

На ринку автомобільного палива утримується тенденція до зниження цін. Темпи здешевлення досить повільні, проте водіїв тішить, що вартість бензину, дизеля та зрідженого газу поступово знижується.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 25 березня бензин А-95 преміум у середньому пропонується за ціною 49,15 гривні за літр. Якщо порівнювати з попереднім торговим днем, цінник опустився дуже незначно — всього на копійку. Водночас, бензин А-95 подешевшав відразу на 6 копійок і в середньому коштує 47,21 гривні за літр.

Бензин А-92 продається із середнім цінником у 46,37 гривні за літр, що на 3 копійки дешевше, ніж у попередній торговий день. Дизельне паливо втратило в ціні 6 копійок і пропонується в середньому 47,96 гривні за кожен літр.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Зріджений газ також продовжує тішити здешевленням. Середній цінник на нього опустився ще на 5 копійок - до 22,04 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дизель та автогаз у лідерах: в Україні прискорилися темпи здешевлення палива, які ціни на АЗС.

Також наш портал інформував, штраф вліплять недитячий: українським водіям нагадали, за які порушення нарахують величезні суми.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям стане доступна пільгове розмитнення авто, але пощастить не всім: хто зможе скористатися особливими умовами.