В Україні продовжують знижуватись роздрібні ціни на автомобільне паливо. Наприклад, середній цінник на автогаз уже опустився нижче 22 гривень за літр, а разом із ним дешевшає бензин та дизель. Як змінилися цінники на АЗС, свідчать дані щоденного моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

На українському ринку палива продовжують поступово знижуватися ціни на бензин, дизпаливо та скраплений газ.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 30 березня бензин А-95 преміум загалом пропонується на АЗС по 49,06 гривні за літр. Якщо порівнювати із попереднім торговим днем, то середній цінник знизився на 1 копійку. Водночас бензин А-95 продається на 5 копійок дешевше – по 47,12 гривні за один літр. Вартість бензину А-92 залишилася незмінною - 46,20 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Найбільше впала ціна на дизельне паливо. Середній цінник досяг позначки 47,34 гривні за літр, а це на 9 копійок дешевше, ніж у попередній торговий день. Також радують водіїв цінники на скраплений газ. У середньому паливо коштує вже 21,76, що на 1 копійку дешевше, ніж на день раніше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, паливний цінопад: АЗС показали нові ціни на бензин, автогаз та дизель, що подешевшало найбільше.

Також наш портал інформував, як виявити скручений пробіг на автомобілі: ознаки, які вказують, що вас намагаються обдурити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям стане доступна пільгове розмитнення авто, але пощастить не всім: хто зможе скористатися особливими умовами.