Автолюбитель перетворив свій ЗАЗ-1102 "Таврія" на справжній домашній танк, якому під силу будь-яке бездоріжжя. Про це розповідає інформаційний портал "hyser".

Економічний та практичний ЗАЗ-1102 "Таврія" отримав статус народного автомобіля і свого часу користувався величезною популярністю серед автолюбителів. Зараз багато хто пересідає на більш сучасні моделі, а старі "Таврії" стають "полем для експериментів".

Всюдихід із "Таврії". Фото: скрін youtube
Всюдихід із "Таврії". Фото: скрін youtube

Так, умілець переробив свій ЗАЗ-1102 у нестримний всюдихід. Для цього він не став особливо морочитися і поставив машину на гусеничний хід. На такому домашньому "танку" не поїдеш у магазин по хліб, але й старався автолюбитель не для цього.

Всюдихід із "Таврії". Фото: скрін youtube
Всюдихід із "Таврії". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Таврія" на гусеницях вражає прохідністю і без особливих зусиль проходить різні перешкоди від снігових кучугур до неглибоких водойм. Втім, такі випробування, ймовірно, виживають із двигуна всі соки, адже автомобіль починає димитися і видавати багато пари, яка відразу випаровується від температури ходової.

Раніше портал Знай повідомляв, ураган на колесах: українець помістив під капот "Таврії" потужний двигун від BMW і перетворив її на унікальний спорткар.

Також наш портал інформував, що бездоріжжя — його стихія: як виглядав експериментальний позашляховик від ЗАЗ, який став "батьком" ЛуАЗ-969.

Крім того, ми писали, цінували за практичність навіть за океаном: як виглядав експортний варіант легендарної "Таврії".