В Україні помітно знизилися середні роздрібні ціни на пальне. Найпомітніше подешевшали бензин і дизель, автогаз порадував найменше. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

На українському ринку палива є стабільна ситуація, яка створює умови для певного зниження цін. Найактивніше падають ціни на бензин, але скраплений газ і дизель також поступово дешевшають.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 11 квітня середній цінник на бензин А-95 преміум знизився одразу на 29 копійок, якщо порівнювати із попереднім торговим днем. Це паливо в середньому відпускають по 48,74 гривні за літр. На 40 копійок став дешевшим бензин А-95 і в середньому продається по 46,63 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Бензин А-92 подешевшав найбільше і в середньому пропонується по 44,85 гривні за літр, а це на 1,29 гривні дешевше, ніж на день раніше. Дизельне паливо також продовжило падати в ціні та досягло вартості 46,75 гривні за літр, що дешевше на 38 копійок.

Паливо. Фото: скрін Мінфін
Паливо. Фото: скрін Мінфін

Найменше водіїв порадував скраплений газ, який втратив у ціні лише 1 копійку. Середній цінник на пальне опустився до 21,68 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заправляйтеся та катайтеся: в Україні рекордно дешевшають солярка та бензин, що буде з цінами у квітні.

Також наш портал інформував, 680 гривень та за ґрати на 10 діб: українським водіям нагадали без чого не можна виїжджати на дорогу.

Крім того, ми писали, ціни на бензин, дизель та автогаз перерахували: скільки коштує паливо на українських АЗС.