Запорізький автомобілебудівний завод уже давно не випускає легендарного "Запорожця", але інтерес до машини у деяких автолюбителів залишився. Деякі умільці примудряються вдихнути в автомобіль нове життя, перетворивши його на невпізнання. Наприклад, один майстер передав ЗАЗ-968 у кабріолет. Відповідне фото опублікували на сторінці zazforsoul у соцмережі instagram.

У наші дні "Запорожець" дуже відрізняється навіть на тлі навіть найбюджетніших сучасних автомобілів, але деякі поціновувачі не дають йому остаточно піти в історію. Так, гаражні майстри нерідко переробляють або навіть осучаснюють дітище автоЗАЗу.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Так, невідомий умілець вирішив придбати кабріолет, але не був готовий витрачати на цю мрію великі гроші. На допомогу прийшов старенький ЗАЗ-968 над яким не страшно проводити експерименти. Дах автомобіля по-швиденькому обрізали і вийшов супербюджетний "Запорожець"-кабріолет для літніх поїздок.

"Запорожець"-кабріолет. Фото: скрін instagram
"Запорожець"-кабріолет. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто зазначити, що під час дощу поїздити на такому "кабріолеті" буде проблемно, адже судячи з фото, власник не передбачив складного м'якого даху.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Червонокнижний" Запорожець: симпатичний мініпікап ЗАЗ-968МП, який не можна було купити ні за які гроші.

Також наш портал інформував, домашній танк: стареньку "Таврію" перетворили на нестримний всюдихід на гусеницях.

Крім того, ми писали нетиповий представник свого класу: як виглядав рідкісний праворульний "Запорожець", який не дожив до наших днів.