Народний умілець вирішив вдихнути друге життя у старенький "Запорожець" і зробив потужний позашляховик для пересування сільською місцевістю. Як виглядає незвичайна модифікація легендарного автомобіля, показали в соціальній мережі instagram на сторінці diacar.ua.

"Запорожець" увійшов в історію, як народний автомобіль, який невибагливий в обслуговуванні та досить економічний та практичний. З конвеєра сходили як стандартні моделі, так і машини з модифікаціями, наприклад в іншому кузові, для людей з обмеженими можливостями або з посиленим двигуном. Проте особливого польоту фантазії на серійному виробництві не було. Чого не скажеш про народних умільців.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Так, один рукатий майстер вирішив зробити недорогий, але потужний позашляховик для села. Базою для автомобіля підвищеної прохідності став "Запорожець".

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На фото можна побачити, що автомобіль переніс чимало "операцій", що змінилися майже до невпізнання. По-перше, майстер максимально збільшив кліренс і, судячи з усього, зробив машину повнопривідною, щоб долати найскладніші ділянки бездоріжжя. Змінився і кузов – ЗАЗ перетворився на пікап.

Що стосується внутрішньої "начинки", то невідомо, що змінив власник, але потужніший двигун був не зайвим на такому монстрі.

Раніше портал Знай повідомляв, що красиво жити не заборониш: як виглядає супербюджетний кабріолет на базі ЗАЗ-968, ідеальний для літніх поїздок.

Також наш портал інформував "Червонокнижний" Запорожець: симпатичний міні-пікап ЗАЗ-968МП, який не можна було купити ні за які гроші.

Крім того, ми писали, домашній танк: стареньку "Таврію" перетворили на нестримний всюдихід на гусеницях.