Для тих, хто не може спокійно прожити й дня без чогось цікавого з автомобільного світу, ми маємо дуже чудовий експонат. Хтось скаже, що між Volkswagen Golf та ЛуАЗ-969 немає нічого спільного, але тут вони будуть здивовані.

На перший погляд це справді так, але тільки доти, доки луцький позашляховик не опиниться в умілих руках любителя тюнінгу.

Про цей дивовижний автомобіль розповіли на порталі Hyser.

ЛуАЗ-969 та Volkswagen Golf, фото: Facebook
ЛуАЗ-969 та Volkswagen Golf, фото: Facebook

ЛуАЗ-969 у обвазі Volkswagen Golf отримав такі доробки, що тепер його сміливо можна порівнювати зі старим Volkswagen Touareg першого покоління, яке випускали у 2002-2010 роках. Фото незвичайного авто опублікував на своїй сторінці у Facebook Євген Середницький.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Завдяки власнику з величезною фантазією та бажанням ЛуАЗ-969 придбав зелений колір кузова, посилені бампери, нові радіаторні грати, два додаткові ліхтарі на даху, металеві пороги, квадратні колісні арки та дорогі колісні диски.

ЛуАЗ-969 та Volkswagen Golf, фото: Facebook
ЛуАЗ-969 та Volkswagen Golf, фото: Facebook

Дорожній просвіт залишився тим самим, тобто досить великим. Там, де раніше був тент, тепер суцільний кузов. Задня частина стала закругленішою, а прикріплене запасне колесо зробило машину схожою на преміальні позашляховики закордонних брендів.

Залишається, щоправда, у секреті салон та силова установка незвичайного авто. Цілком можливо, що рідний двигун могли замінити. До речі, є такі умільці, які взагалі з "Волині" роблять зменшені копії Mercedes-Benz Gelandewagen.

У свій час Volkswagen Golf II випускався у позашляховому виконанні Сountry. Машина отримала систему повного приводу від Steyr-Daimler-Puch, довгохідну підвіску, збільшений кліренс (210 мм) та захист двигуна знизу. Щоправда, виготовили таких версій 4х4 небагато – лише 7735 од.

Нагадаємо, українські авто, зірка яких не зійшла: у мережі показали раритетні екземпляри.

Раніше повідомлялося, створив килим-літак: львів'янин обшив свої "Жигулі" килимами, ось що з цього вийшло.

Також, Ісус перетворював воду на вино, а українець зробив із "Запорожця" вантажівку: найкращий помічник на городі.