В Україні засвітився по-справжньому розкішний "Запорожець" для мажорів, іменований "Golden ZAZ". Таку назву він отримав недарма, адже пофарбований у дуже незвичайний колір. Як виглядає автомобіль показали на сторінці zazmyzaz у соціальній мережі instagram.

Конструкція легендарного "Запорожця" досить проста і дозволяє гаражним майстрам віддаватися польоту фантазії та тюнінгувати його, як душі заманеться. Особливо витончені умільці можуть переробити раритетний ЗАЗ на спорткар, позашляховик або навіть амфібію. Втім, навіть косметичні модифікації можуть змінити цю легенду українського автопрому до невпізнання.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Так, українські майстри вирішили з мінімальними вкладеннями підняти старенький ЗАЗ-968 до "преміумкласу". Автомобіль відреставрували та перефарбували у золотистий колір. Також обрізали дах, перетворивши "Запорожець" на кабріолет.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В результаті вийшов Golden ZAZ, який виглядає дуже багато і незвичайно. Якби свого часу автоЗАЗ випускав такі, то на них точно роз'їжджали б мажори та інші люди, які бажають підкреслити свій достаток.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні засвітився Off-Road "Запорожець" з мотором від "Газелі" та підвіскою УАЗ: брутальний та потужний.

Також наш портал інформував "Червонокнижний" Запорожець: симпатичний міні-пікап ЗАЗ-968МП, який не можна було купити ні за які гроші.

Крім того, ми писали, красиво жити не заборониш: як виглядає супербюджетний кабріолет на базі ЗАЗ-968, ідеальний для літніх подорожей.