Для мешканців Києва та гостей української столиці є дуже цікаві новини. Справа в тому, що Господарський суд Києва залишив чинним рішення тимчасової адміністративної колегії АМКУ щодо підприємства "Київтранспарксервіс" щодо завищення вартості користування парковками.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Антимонопольного комітету України.

Паркування
Паркування

Повідомляється, що компанію притягують до відповідальності за те, що при розрахунку послуг із утримання майданчиків для паркування транспортних засобів за одну годину надання своїх послуг вона включила статті витрат "облаштування паркування заїзними кишенями" та "обов'язкові платежі 60%".

В АМКУ визнали, що такі дії "Київтранспарксервісу" порушують економічну конкуренцію, адже компанія зловживає домінуючим становищем на ринку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Інспектор паркування
Інспектор паркування

"Включення до планової калькуляції зазначених вище витрат призвело до необґрунтованого завищення тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів", – наголосили в Антимонопольному комітеті.

Зазначимо, що за результатами розгляду справи на "Київтранспарксервіс" було накладено штраф 1 мільйон 484,75 тис. гривень. Також компанію зобов'язали припинити порушення протягом 2 місяців.

Нагадаємо, в Україні приготували нові правила для "синіх" водіїв: коли за кермо краще не сідати.

Раніше повідомлялося, водіїв попередили про подорожчання палива: які ціни на АЗС на початку травня.

Також, гарно жити – заборониш! Українських водіїв змусили сплачувати податок на розкіш.