Українські АЗС за тиждень змінили ціни на популярні види палива – дизель та бензин марки А-95 та А-95+. Скільки водіям коштуватиме заправка автомобіля, показують дані моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

За період з 28 квітня по 5 травня 2023 року найпомітніше подешевшало дизельне паливо, яке втратило в ціні 20 копійок на літрі та пропонується по 45,71 гривні за літр. А ось бензини просіли в ціні на 7 копійок - до 46,47 та 48,59 гривні за літр відповідно.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Найбільше ДП подешевшало у мережі АЗС "Олас" - на 3,95 гривні, до 41,50 гривні за літр. Бензин А-95 у цій мережі знизився у ціні на 0,4 гривні, до 43,50 гривні за літр. АЗС АМІК знизила ціни на дизель лише на 7 копійок, що стало найнижчим здешевленням. В решті мереж АЗС дизпаливо подешевшало від 42 копійок до 1,46 гривні на літрі.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Бензин марки А-95 та А-95+ дешевшає повільнішими темпами. "П'ятірка" втратила в ціні від 7 копійок у мережі АЗС АМІК до 1 гривні у мережі VostokGaz. Водночас "п'ятірка+" у мережах АМІК та "БРСМ-Нафта" подешевшала на 33 копійки.

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, водіїв попередили про подорожчання палива: які ціни на АЗС на початку травня.

Також наш портал інформував, що українські водії не зобов'язані платити штраф за це: яку вимогу поліції можна "проігнорувати".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, готуйте каністри для запасів: у травні на українців чекає рекордне зниження цін на пальне.