У соціальних мережах зненацька з'явилися дуже цікаві кадри чудового транспортного засобу. Це, якщо добре придивитися, справжній позашляховик, над його проектуванням хтось працював дуже старанно.

Користувачі мережі дізналися в цьому позашляховику досить знайомі риси легендарного "Запорожця", якого в народі називають просто "Чебурашка", за його круглі фари. Ну а це вже справжній "Чебуратор", бо розміри дещо інші.

Про це стало відомо завдяки публікації порталу Hyser.

"Запорожець" монстр-трак, скріншот: YouTube
"Запорожець" монстр-трак, скріншот: YouTube

Примітно те, що показаний на фото автомобіль виглядає просто вражаюче, і можна не сумніватися, що він такий один на весь світ.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Багато хто припустив, що спочатку це авто було скромним "вухатим" Запорожцем.

Ще б пак, риси легендарного ЗАЗу можна розглянути в лицьовій частині пікапа, де збереглися відомі фари і решітка радіатора.

"Запорожець" монстр-трак, скріншот: YouTube
"Запорожець" монстр-трак, скріншот: YouTube

На жаль, подробиць про технічні характеристики унікального "Запорожця" немає, але він, напевно, оснащений позаштатним двигуном, оскільки базовий агрегат навряд чи зміг би зрушити з місця таку махину.

Про наявність у машини великої вантажопідйомності свідчать задні колеса-"спарки". Цікаво, що автори проекту не стали відмовлятися від фірмових бічних повітрозабірників ЗАЗу, за які його і прозвали "вухатим".

Кузов знаходиться на пристойній висоті і з таким дорожнім просвітом можна сміливо згортати практично на будь-яке бездоріжжя.

Нагадаємо, українець перетворив "Таврію" на електрокар із сонячними батареями: задоволення не дешеве, але окупається швидко.

Раніше повідомлялося, що електрокар Tavria Nova 2023: ось чим українці можуть замінити Tesla, не вистачає тільки автопілота.

Також, збирали не для Англії: гроза українських доріг від ЗАЗ із правим кермом, про яку мало хто знає.