В Україні виставили на продаж ранній ВАЗ-2121 "Нива" 1982 року випуску. Оцінили автомобіль у досить пристойну суму, якої вистачило б на непогану іномарку. Як виглядає "Нива", показав блогер Roma Urraco на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Блогер зазначив, що "Нива" була випущена у 1982 році і за час експлуатації проїхала лише 19 тисяч кілометрів. До того ж вона виконана у досить рідкісному кольорі "Охра".

"Нива". Фото: скрін facebook.com/roma.urraco
"Нива". Фото: скрін facebook.com/roma.urraco

"Автомобіль в рідній фарбі, але були невеликі локальні підкраси кісточкою на арках. Рідний пробіг всього 19 тисяч кілометрів: це мабуть найкраща й найбільш збережена "Нива", з тих що мені доводилось бачити", - зазначив блогер.

"Нива". Фото: скрін facebook.com/roma.urraco
"Нива". Фото: скрін facebook.com/roma.urraco

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фото можна помітити, що ВАЗ-2121 знаходиться у чудовому стані як зовні, так і в салоні. Втім, дозволити собі таку "Ниву" зможе далеко не кожен, оскільки екземпляр оцінили у 12 тисяч доларів, що близько 443 тисячі гривень за поточним обмінним курсом. На ці гроші можна купити досить нову та непогану іномарку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, більше нам не буде соромно: українцям презентували новий ZAZ Lanos, вид із салону.

Також наш портал інформував, українець перетворив "Таврію" на електрокар із сонячними батареями: задоволення не дешеве, але окупається швидко.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, збільшений кліренс і потужніший двигун: як виглядав пікап "Таврія", якому не вдалося потрапити на конвеєр.