Автомобіль "Запорожець" має досить просту конструкцію, тому чудово піддається різним модифікаціям. Хтось перетворює ЗАЗ на потужний позашляховик, а хтось на стильний кабріолет або навіть лімузин. А ось один майстер модифікував машину спеціально для поїздок на пікнік. Про це пише u-news.

Умілець, який є великим шанувальником подорожей та пікніків, створив для себе автомобіль мрії. Він модернізував горбатий ЗАЗ-965, додавши до нього стилізований причіп-барбекю. Також на даху обладнано додатковий відсік для багажу.

"Запорожець". Фото: із мережі
"Запорожець". Фото: із мережі

Майстер вклав чимало сил і часу у "Запорожець", що видно навіть за його яскравим зовнішнім виглядом. Втім, під капотом автомобіля також відбулися значні зміни. Так, замість стандартного 23-сильного двигуна було встановлено 1,3-літровий агрегат від Suzuki Samurai.

"Запорожець". Фото: з мережі"
"Запорожець". Фото: із мережі

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Провернути таку операцію було непросто, оскільки двигун був занадто великим для "горбатого", але майстру все ж таки вдалося втілити задум. В результаті ретро-кар став набагато потужнішим.

"Запорожець". Фото: із мережі
"Запорожець". Фото: із мережі

Модифікований "Запорожець" чудово підходить для поїздок на природу із сім'єю або навіть для подорожей на великі відстані.

Раніше портал Знай повідомляв, українець перетворив "Таврію" на електрокар із сонячними батареями: задоволення не дешеве, але окупається швидко.

Також наш портал інформував, в Україні засвітився Off-Road "Запорожець" з мотором від "Газелі" та підвіскою УАЗ: брутальний та потужний.

Крім того, ми писали, збільшений кліренс і потужніший двигун: як виглядав пікап "Таврія", якому не вдалося потрапити на конвеєр.