Українські станції заправки змінили середні роздрібні ціни на автомобільне паливо. Як виглядають цінники на дизельне паливо, бензин та скраплений газ, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

В Україні подешевшали майже всі види палива, окрім зрідженого газу. Проте приводів для радості водіям це не додало, оскільки здешевлення стало досить незначним.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 23 травня бензин А-95 преміум у середньому продається по 47,76 гривні за літр. Якщо порівнювати з попереднім торговим днем, вартість палива знизилася в середньому на копійку. Так само просів цінник на бензин А-95. Середня вартість цього палива встановилася на позначці 45,13 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Бензин А-92 у середньому продається по 43,46 гривні за літр, що на 2 копійки дешевше, ніж у попередній торговий день. Найбільше знизилася ціна на дизельне паливо – на 3 копійки, до 43,73 гривні за літр.

Водночас середня вартість зрідженого газу на українських АЗС залишилася на колишньому рівні. Паливо реалізовують за ціною 21,85 гривні за кожний літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пальне подорожчає 1,5-2 грн: власники АЗС закликають уряд відкласти законопроєкт.

Також наш портал інформував, не надумайте поставити це в багажник: водії дізналися, за що загрожує штраф у кілька сотень гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, найдешевші автомобілі: українцям показали, де можна вибрати доступний транспорт з інших країн.