Українець створив досить незвичайний гусеничний всюдихід на базі позашляхового мікроавтобуса УАЗ-3909, який більш відомий як "Буханка". Фото нестандартного проєкту з'явилися на маркетплейсі Auto.ria.

Іноді складається враження, що українські умільці за бажання та наявності ресурсів можуть зібрати в гаражних умовах все, що завгодно, навіть ракету для колонізації Марса. Все це жарти, але є в них і велика частка правди, особливо коли бачиш старий УАЗ-3909 "Буханка" прокачаний до рівня танка.

Всюдихід УАЗ. Фото: auto.ria.com
Всюдихід УАЗ. Фото: auto.ria.com

Українець зрізав нижню частину мікроавтобуса та поставив його на гусеничне шасі з торсійно-пружинною підвіскою. Як ковзанки використовував запаски-докатки, а барабанні гальма замінив дисковими.

Всюдихід УАЗ. Фото: auto.ria.com
Всюдихід УАЗ. Фото: auto.ria.com

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Кліренс гусеничного всюдихода складає пів метра, що дозволяє йому підкорювати бездоріжжя практично будь-якої складності. Цікаво, що поворот "Буханка" здійснює за рахунок гальмування однієї з гусениць, як справжнісінький танк.

Під капотом у всюдихода 2,5-літровий двигун, який працює з механічною КПП. Власник заявляє, що пробіг "Буханки" 35 тисяч кілометрів. Він виставив свій витвір на продаж за ціною недорогої, старої іномарки - 5500 доларів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "залізний поні" з характером: українець зробив "горбатий" ЗАЗ-965 крутішим за сучасну іномарку.

Також наш портал інформував, такого українські дороги ще не бачили: умілець перетворив "Дев'ятку" на лютий всюдихід.

Крім того, ми писали, король позашляховиків: українець переробив вантажівку ГАЗ-66 в величезний джип, майже готель на колесах.