Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без новин про щось новеньке з цікавого автосвіту, є чудова історія. У мережі показали неймовірний перероблений український автомобіль, який став схожим на справжній спорткар.

Цього разу йтиметься про "горбатого" Запорожця, у якого двері відчиняються вгору, як у легендарного Mercedes-Benz 300SL. Про це пише портал Hyser.

Тюнінгований "Запорожець", скріншот: YouTube
Тюнінгований "Запорожець", скріншот: YouTube

Вже багато хто в курсі, що на планеті є маса шанувальників Запорожця. Проте деякі ентузіасти не перестають дивувати і роблять із українських автомобілів справжніх "монстрів".

Так, одним із таких екземплярів виявився "горбатий", який вразить своїм агресивним зовнішнім виглядом. За основу було взято ЗАЗ-965 1967 року, який отримав пластикові обваження та масивні бампера. Його крила стали дуже широкими, а повітрозабірники на багажнику додали агресивнішого стилю.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Тюнінгований "Запорожець", скріншот: YouTube
Тюнінгований "Запорожець", скріншот: YouTube

Найдивовижніше в даній модифікації - двері, що піднімаються вгору, як у знаменитого німецького автомобіля Mercedes-Benz 300SL. Це говорить про те, що для встановлення цих дверей довелося серйозно та важко попрацювати.

Салон цього модифікованого авто також зазнав змін, його обробили ковроліном, поставили нові чохли, спортивне кермо та сучасну магнітолу.

Однак цей Запорожець не може похвалитися спортивними характеристиками, бо його "начинка" залишилася рідною.

Нагадаємо, у мережі спливли рідкісні кадри легендарного "горбатого" Запорожця: є одна цікава деталь.

Раніше повідомлялося, що з такими колесами можна город зорати: українець перетворив простий "Запорожець" на джип.

Також, італійці створили електричний клон горбатого "Запорожця": немає дверей, і потрібна розетка.