Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого та дивовижного світу автотехніки, є дуже цікава інформація. У соціальних мережах випливли знімки потенційного проекту для легендарного "Ланоса".

Стало відомо, що він міг виглядати зовсім по-іншому, оскільки ще 2020 його дизайн проектувався трохи інакше.

Про це стало відомо завдяки публікації таких автолюбителів, як і ми, на порталі Hyser.

Ескіз сучасного "Ланоса", скріншот: Instagram
Ескіз сучасного "Ланоса", скріншот: Instagram

Напевно, один із найпопулярніших автомобілів в Україні "Ланос" вже найближчим часом може отримати нову модель з незвичайним дизайном. Якщо взяти до уваги те, що він міг з'явитися ще у 2020 році, то цілком імовірно, що цей проєкт можуть оживити у майбутньому.

Популярні новини зараз
Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90% Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат
Показати ще

Окрім цього, вже є інформація про те, що в мережі є кадри даного проекту, і можна побачити незвичайну модифікацію для популярного автомобіля. Важливо, що кадри з ескізами потрапили до мережі, що може розкрити початкову задумку.

Ескіз сучасного "Ланоса", скріншот: Instagram
Ескіз сучасного "Ланоса", скріншот: Instagram

Якщо звернути увагу на цей екземпляр, то можна побачити явну схожість із ZAZ Lanos M, який був вперше представлений у 2007 році. Також потрібно визнати, що потенційно новий дизайн для Ланоса виглядає цілком симпатично і сучасно.

Варто відзначити, що на ескізах завжди показано величезні колеса та кілька «фішок». Однак потрібно розуміти, що при випуску самого автомобіля в першу чергу думають про безпеку, тому цілком ймовірно, що при потенційному запуску цей екземпляр може змінитися.

Нагадаємо, заправити можна і запальничкою: легендарна реклама "Таврії", яку продавали у Європі.

Раніше повідомлялося, що українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у журналах таких немає.

Також, Mercedes презентував електричний "Гелік": тільки не показуйте його депутатам.