Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без новин із дивовижного автосвіту, ми маємо дуже цікаву інформацію. Важко сперечатися, адже тюнінг Daewoo Lanos, іноді, але буває оригінальним та нестандартним. Відносно недороге авто перетворювали на позашляховик, електромобіль та спорткар, а його потужність іноді сягала 500 сил.

Daewoo/ZAZ Lanos можна назвати "народним" українським автомобілем. Бюджетна модель може здатися простою та непоказною, проте саме вона є основою для багатьох яскравих та нестандартних проектів. Їй покращували дизайн та характеристики.

Автоблогери з видання Focus показали дуже цікаві та незвичайні варіанти тюнінгу "Ланоса" в Україні.

Розкішний Lanos, скріншот: YouTube
Розкішний Lanos, скріншот: YouTube

"Дорого" і "богато"

У місті Стрий на Львівщині Daewoo Lanos перетворили на розкішне преміальне авто. Його салон обшили дорогою шкірою, встановили кермо від Mercedes C-Class та передні сидіння від Alfa Romeo GT. Також з'явилися безключовий доступ, акустика Focal та великий сенсорний дисплей. Цікаво, що зовні Lanos не помінявся.

Популярні новини зараз
Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих Графіки відключення електроенергії на 25 червня "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь
Показати ще

Lanos на 500 сил, скріншот: YouTube
Lanos на 500 сил, скріншот: YouTube

Lanos на 500 "конячок"

Цей непоказний, на перший погляд, Daewoo Lanos здатний змагатися з BMW M5 та Mercedes E63. У проект вклали кілька десятків тисяч доларів. Автомобіль оснастили 2,0-літровим турбомотором Opel, який доповнили турбіною Результат - 500 сил і максимальна швидкість понад 300 км/год. У салоні встановили віртуальну панель приладів та сенсорний дисплей.

У стилі Lamborghini, скріншот: YouTube
У стилі Lamborghini, скріншот: YouTube

У стилі Lamborghini

Цей "Ланос" відрізняється не лише яскраво-червоним забарвленням та обважуванням. Він отримав "гільйотинні" двері в стилі Lamborghini, а ззаду з'явилося антикрило. Салон Daewoo Lanos перетягнули червоно-чорною шкірою та замінили кермо, а замість стандартного двигуна встановили 2,0-літрову четвірку Opel на 201 л. с.

Брутальний "Ланос", скріншот: YouTube
Брутальний "Ланос", скріншот: YouTube

Брутальний "Ланос"

Тюнінг Daewoo Lanos 2005 вийшов досить агресивним. Автомобіль оснастили обважуванням, масивними бамперами, прихованими ручками задніх дверей і круглими ліхтарями, тому тепер донор впізнається не відразу. У салоні з'явилися спортивні крісла. Під капотом встановили 2,0-літровий 150-сильний мотор від Opel Calibra.

Lanos з V6, скрін: YouTube
Lanos з V6, скрін: YouTube

Ланос з V6

Під капотом простого на вигляд хетчбека Daewoo Lanos встановили 3,2-літровий V6 від Opel Omega. Двигун серйозно доопрацювали, що збільшило його потужність із 218 до 240 л. с. Також тюнінг "Ланоса" включає гучний вихлоп та механічну КПП від Opel Astra. Від Opel запозичили і гальма.

Стильний Lanos

Daewoo Lanos з Харкова отримав обважування, антикрило та колісні диски з підсвічуванням, а у фарах з'явилися ксенонові лампи. Салон перетягнули білою шкірою, встановили мультимедійну систему Pioneer та монітори у підголівниках крісел. Віддачу двигуна збільшили до 120 л. с. та встановили прямоточний вихлоп, а також доопрацювали підвіску та гальма.

Стильний "Ланос", скріншот: YouTube
Стильний "Ланос", скріншот: YouTube

Нагадаємо, одинак ​​у цьому світі: українцям показали унікальний "Запорожець" з мотором Renault.

Раніше повідомлялося, комусь точно прозирало: 100 років тому в Україні зібрали перший пасажирський автобус на 14 місць.

Також, грошей немає, але їздити хочеться: автоблогер знайшов люксову "Славуту" в максимальній комплектації.