Один із українських механіків із золотими руками зробив дуже об'ємну роботу. Чоловік переробив класику – "горбатого" від Запорізького автомобільного ЗАЗ-968 у стильне ретро-купе. Вдумайтеся, зараз ціна такого купе досягає 11 тисяч доларів (близько 405 тисяч гривень).

Дане купе досить компактне, двомісний автомобіль і має атрибути класичної моделі ЗАЗ-968 тільки у вигляді переднього бампера.

Про це стало відомо завдяки новій публікації порталу Hyser.

ЗАЗ-396, скріншот: YouTube
ЗАЗ-396, скріншот: YouTube

Українець також оновив "Запорожець" ЗАЗ-968, встановивши на "Запорожець" ЗАЗ-968 нові фари та стильні ґрати радіатора, потім перефарбував "Запорожець" ЗАЗ-968 у привабливі білий та синій кольори.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода
Показати ще

Перенісши двигун із задньої частини "Запорожець" ЗАЗ-968, майстер встановив новий силовий агрегат - v-подібну четвірку повітряного охолодження, що додало трохи потужності оновленої моделі "Запорожця" ЗАЗ-968.

ЗАЗ-396, скріншот: YouTube
ЗАЗ-396, скріншот: YouTube

Також майстер оптимізував інтер'єр переробленого ретро-купе "Запорожця" ЗАЗ-968 додавши елегантну дерев'яну панель приладів.

Цей неповторний та захоплюючий "Запорожець" ЗАЗ-968 демонструє вишуканість смаку свого творця, а також захоплює всіх, хто побачить "Запорожець" ЗАЗ-968 на дорозі.

Нагадаємо, як швидко охолодити салон автомобіля без кондиціонера: цими способами користувався ваш дідусь.

Раніше повідомлялося, що повний балон, будь ласка: в Україні ціни на автогаз на межі різкого обвалу, збирайтеся в подорож.

Також, чисто для розбитих доріг: представлений потужний електрокросовер від ЗАЗ із запасом ходу 550 км.