Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які мають відношення до керування автомобілем або навіть є власниками транспортних засобів, є дуже важливі новини. В Україні деяким пішоходам та водіям доведеться звикнути до нових обмежень.

Йдеться про тих водіїв та пішоходів, які пересуватимуться на території Бориспільського району на Київщині. Тут проводитимуться планові заходи безпеки. Тож водії точно дізнаються, що таке "обмеження".

Про це стало відомо завдяки заяві голови місцевої районної адміністрації Руслана Дьяченка.

Блокпост, скріншот: Facebook
Блокпост, скріншот: Facebook

За його словами, протягом кількох днів військові та поліція здійснюватимуть заходи щодо забезпечення безпеки, перевірятимуть документи у громадян.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У зв'язку з цим можливе обмеження руху транспорту та пішоходів у деяких районах громади.

Проверка на блокпосте, скриншот: YouTube
Проверка на блокпосте, скриншот: YouTube

Також місцева влада закликає мешканців та гостей району дотримуватися спокою та поставитися до того, що відбувається з розумінням.

Громадянам також нагадали про заборону розповсюдження даних про місця дислокації військових, а також вибачать утриматися від використання фото- та відеотехніки.

Нагадаємо, ти що, президенте? Українським водіям показали, скільки доведеться платити за тонування вікон.

Раніше повідомлялося, зупиняють, але довести не можуть: українські водії уникають покарання через "гірку" помилку поліції.

Також, штраф від 17000 гривень: як карають нетверезих водіїв електросамокатів.